Parketta Express

Padló és parketta áruház

Szolgáltatásaink Szerszám és gép kölcsönzés

Bérbeadás

Email Nyomtat PDF

Páraelszívó/szárító berendezés bérbeadása

A parketta lerakása előtti egyik legfontosabb feladat a beton nedvességtartalmának megmérése. A legnagyobb és leggyakoribb buktató, ha a hordozó alapfelület, ami leggyakrabban beton, vagy a környezet, ahová a parketta kerül, nem megfelelő nedvességtartalmú.

Minden alapnak időre van szüksége ahhoz, hogy kiszáradjon . A száradáshoz szükséges idő függ az alap összetételétől és vastagságától, az éghajlati viszonyoktól, a szellőztetéstől és az épület nedvességtartalmától.

Ha nincs ideje várni, akkor válassza az általunk kínált megoldást, a szárítógépet!

sika avon

SIKA kinyomó pisztoly bérbeadása

Az általunk forgalmazott SIKABOND T52FC (600 ml) parketta ragasztó, olyan parketták esetében alkalmazható, ahol elegendő vastagságúak a csapok. A 14mm vastag szalagparketták, valamint svédpadlók már fektethetők ezzel a ragasztási technológiával. Esetükben a ragasztósávokat elegendő 20 cm-enként felhordani, de a bütüs oldali csatlakozásoktól 5 cm-nél ne legyen messzebb a ragasztósáv!! Nagyon erősen rögzít, de szükség esetén jobban engedi a fát mozogni, mint a teljes felületen történő ragasztás és így még kisebb az esély arra, hogy felszakítsa az aljzat felső rétegét.

A SIKA AVON kinyomópisztoly kizárólag a SIKA 600 ml-es parketta ragasztóinál és tömítőinél alkalmazható!