Parketta Express

Padló és parketta áruház

Szolgáltatásaink Házhoz szállítás

Házhoz szállítás

Email Nyomtat PDF

Amennyiben már sikerült kínálatunkból kiválasztani a padlóburkolatot de nem tudja hazavinni vagy meg szeretné kímélni az autóját, akkor ezt a kényelmetlenséget levesszük a válláról, segítünk a kiszállításban is.

Bruttó 100.000,-Ft vásárlás felett  KIZÁRÓLAG  Budapest közigazgatási határán belül valamint az M5-ös Autópálya mentén a  KISZÁLLÍTÁS INGYENES!

A 3,5 fm-nél hosszabb padlóelemek  (pl. hajópadlók, fűrészáruk, kültéri fa teraszburkolatok)  KISZÁLLÍTÁSA NEM INGYENES !

Szeged közigazgatási határán belül történő kiszállítás  bruttó 5.000,-Ft  díjazás fejében oldható meg.  Kizárólag az ingatlan bejáratáig.

Megállapított kiszállítási díj  NEM TARTALMAZZA  az ingatlanba történő anyag behordást, esetleges emeletre felhordást!

Ingatlanba történő anyag behordás nem áll módunkban még plusz díjazás fejében sem! A berakodásról Ügyfélnek kell gondoskodnia és ennek megszervezését időben el lehet kezdeni, hiszen a kiszállításról napokkal előre már pontos tájékoztatást adunk.

Minden esetben az épület főbejáratáig szállítunk!

 A díjazásról kérjük érdeklődjön kollégáinkál munkanapokon 8.00-17.00 óráig a  0630/746-3308  vagy a  62/462-414  telefonszámokon.

Felhívjuk figyelmüket, hogy  nincs lehetőségünk fix időpontra érkezni! Kérjük, hogy a már egyeztetett kiszállítási napon tartózkodjanak az átvétel helyszínén!