Parketta Express

Padló és parketta áruház

Hangulatképek üzletünkből Parketta, parafa és PVC padló ragasztók, tömítőanyagok Oldószermentes parafa kontaktragasztó WAKOL D-3540 5kg
PDFNyomtatásE-mail


Oldószermentes parafa kontaktragasztó WAKOL D-3540 5kg
Tekintse meg a nagy képet


Oldószermentes parafa kontaktragasztó WAKOL D-3540 5kg

Egységár (db):

15 000 Ft (27 % áfával)

Tegye fel kérdését a termékről


Oldószermentes parafa padló- és falburkolat kontaktragasztó, hátoldali bevonóréteg nélküli parafa burkolólapoknak (parafahátú!), nedvszívó alaprétegekre való felragasztásához.

Használati tanácsok:

1. Felhasználás előtt a ragasztót jól keverjük fel.

2. Finompórusú habszivacs hengerrel, vagy rövidszőrű velúrhengerrel egyenletesen felvisszük a ragasztóanyagot a parafa burkolólap hátoldalára és az alapra (falra úgy, hogy összefüggő, fehér bevonat keletkezzen.

3. Amint a kétragasztós felület teljesen átlátszó és száraz lett, a parafalapokat pontosan egymáshoz illesztve lerakjuk, és gumikalapáccsal végigütögetjük.

4. A natúr burkolólapokat a ragasztás után 24 órával lehet lakkozni. Fontos információk: - Anyagszükséglet: kb. 250 g/m² - Használat: szobahőmérsékleten (20ºC), de 15 °C alatti és 75% relatív páratartalom feletti használata nem javasolt .

Szikkasztási idő: 30-90 perc, 20ºC és 65% relatív páratartalomnál (alacsony hőmérséklet és nagy páratartalom meghosszabbítja a szikkadási időt) - Oldószer: víz (a ragasztó száradása előtt) - Nem tűzveszélyes - Padlófűtésre is alkalmazható.


Hozzáférhetőség

Szállítási határidő:

raktáron